Boka digitalt besök

Träffa läkare, sjuksköterska och psykolog via webb, läsplatta eller telefon

Digitalt nybesök- Vägen in

Varmt välkommen till vår digitala mottagning. Här kan du själv snabbt, enkelt och kostnadsfritt boka videobesök för en första kort bedömning till barnspecialist. För barn/ungdom och föräldrar.

Här träffar du specialistbarnsjuksköterska, ADHD sjuksköterska eller barnpsykolog i vår app för en första kort bedömning och rådgivning via videobesök.

När passar det att boka rådgivning tid hos

  • specialistbarnsjuksköterska? När ditt barn/ungdom har behov av bedömning, utredning eller uppföljning av barnspecialist. Våra erfarna barnsjuksköterskor gör en första bedömning, ger rådgivning samt kan bokar in till barnläkare digitalt/fysiskt vid behov.
  • ADHD sjuksköterska? När ditt barn har genomgått en ADHD utredning och fått diagnos ADD/ADHD och ni behöver få träffa specialister på behandling, rådgivning och medicinering. Första steget kan vara att rådgivning hos en av våra erfarna sjuksköterskor specialiserade på ADHD. Om ställningstagande till medicinering visar sig behövligt kan ni få hjälp att boka in besök till läkare.
  • psykolog? När ditt barn har har symtom på psykisk ohälsa som är av lindrigare- måttlig karaktär. För svåra symtom och besvär med stor påverkan på barnets livssituation hänvisar vi till BUP (Barn- och ungdomspsykiatri) i första hand.

Vad blir nästa steg? Tillsammans med er gör vi en plan framåt, ibland blir det remiss vidare, andra gånger fysiskt/digitalt uppföljande besök eller avslut med möjlighet att kontakta oss igen såklart. Vi hjälper er. I Stockholmsregionen finns möjlighet att ta emot er på vår mottagning på Vällingbyplan 7 i Vällingby (läkare, sjuksköterska och psykolog) eller på Drottninggatan 99 (endast psykolog). 

Observer att det kan förekomma väntetid mellan digital bedömning och vidare vårdinsats, vi prioriterar utifrån patienters vårdbehov.