Boka tid hos Moment Barn & ungdom

Behöver ditt barn träffa barnläkare, barnpsykolog eller barnsjuksköterska?

Hos oss kan ni träffa någon av våra barnspecialister med eller utan remiss. På vår mottagning tar vi emot barn 0-17 år för utredningar, konsultationer och behandlingar. Ingen remiss krävs för att komma till oss.

Om ditt barn behöver uppföljning från barnakuten, BVC, skolhälsovården eller vårdcentralen så kan du be läkaren/sjuksköterskan att skicka en remiss till oss för ditt barns uppföljning.

Hur bokar jag en tid?

Mottagningen tar emot egenremiss via telefon. Remisser från vårdgivare tas emot i Take Care och per post.

Om ni kommer via remiss blir ni kallade. Om ni söker till mottagningen på egen hand så  bokar ni en tid i förväg via telefon eller video-app. Om ditt barn är sjukt och under 1 år så bokar du på egen hand via 1177.se eller ringer oss så hjälper vi dig. 

Akuttider

Alla akuttider bokas för närvarande via telefon på 08-533 315 43, pga Covid 19. Pröva också om vi har tider i vår video-app samma dag.

Covid-19 riktlinjer

På grund av Covid -19 viruset så gäller extra försiktighetsåtgärder. För omsorg om dig och våra medarbetare.

Har du eller ditt barn hosta, feber, andningspåverkan, vattkoppor eller magsjuka så ska ni inte sitta i vårt väntrum. Vi styr om möjligt om behövliga besök till videobesök. Kontakta våra barnspecialistsjuksköterskor på telefon så gör vi en bedömning och vägleder vidare.

 

Kontakta oss

BOKA DIGITALT BESÖK

BOKA VIA 1177