Videobesök

Tillgänglighet på dina villkor

Välkommen till Moment Videobesök, vår digitala mottagning tillgänglig för alla!

Träffa våra specialister på Moment BUMM Vällingby via din dator, läsplatta eller smartphone. Du kan enkelt och tryggt få en konsultation även om du befinner dig i hemmet, på resa eller på arbetsplatsen.

Våra tjänster levereras av legitimerade barnläkare, barnpsykologer och barnsjuksköterskor och mötet sker säkert i ett krypterat videosamtal. Vi börjar alltid med en bedömning som sedan leder vidare till rådgivning eller behandling.

För vem?

I dagsläget finns möjlighet för barn-och ungdomar 0-17 år och deras föräldrar att boka videomöte direkt via hemsidan / appen.

Hur går det till?

Moment Videomöte har samma innehåll och upplägg som vid ett fysiskt möte. Några saker är en förutsättning för det digitala mötet:

  • För att kunna logga in behöver du ha ett mobilt bank-id.
  • Du kommer att erhålla bokningsbekräftelse samt påminnelser via mail och om du så önskar via sms.
  • Den dator/telefon/surfplatta du använder behöver ha mikrofon, högtalare och webcam.
  • Du behöver sitta på en plats som har en välfungerande Internetanslutning.
  • Du behöver använda webbläsare Google Chrome eller Mozilla Firefox.
  • Innan du loggar in behöver du stänga av alla andra program som använder mikrofonen.
  • Tänk på att sitta avskilt när tiden för ditt möte är. Säkerställ även att du har en god ljussättning i rummet du befinner dig i och minimera störande ljud i den mån det är möjligt.
  • Första gången du loggar in för att ansluta till ett videomöte tar det lite längre tid att komma igång eftersom du via hemsidan kommer att guidas genom ett funktionstest på datorn.

Vad kostar det?

För barn-och ungdomar 0-17 år och deras föräldrar är besöken kostnadsfria, men en avgift på 400 kr tas ut vid uteblivande eller sent återbud (24 h).

Bokningsvillkor

En inbokad tid kan helt fritt ombokas eller avbokas fram till 24 timmar innan besöket. Ombokning eller återbud sker via Moment videobokning.

Genom att boka godkänner du bokningsvillkor enligt ovan.